Foto’s 2017-2018

Deel 5 van een impressie van de tussenschoolse opvang.

De groepen 5 konden tijdens de TSO deelnemen aan een workshop Free Runnen.

De foto's van groep 1-2d van de excursie naar boerderij 'Op d'r Leemet' in Lemiers zijn hier te bekijken.

De foto's van groep 1-2c van de excursie naar boerderij 'Op d'r Leemet' in Lemiers zijn hier te bekijken.

Ook groep 1-2b is op excursie geweest naar boerderij 'Op d'r Leemet' in Lemiers.

De oma van Noa uit groep 5a was bereid om een demonstratie te komen geven met de hobo. De kinderen hebben wel geleerd wat dit voor een instrument is, maar het was veel interessanter en leuker om dit in het echt te bewonderen. Oma van Noa: bedankt voor de leuke les!

Groep 1-2a is op excursie geweest naar boerderij 'Op d'r Leemet' in Lemiers.

Lisanne heeft een hele grote paashaas gewonnen. Deze heeft zij meegenomen naar school en samen met de groep gedeeld. Iedereen mocht met een hamertje een stukje eraf breken en daarna lekker smullen geblazen!!

Afgelopen donderdag zijn de leerlingen van de groepen 6 op bezoek geweest bij de Snowworld HealthClub. De kinderen hebben deelgenomen aan de challenge  ''Let's Move for a Better World''.

Deel 5 van een impressie van de tussenschoolse opvang.

Vrijdag 30 maart vond het jaarlijkse paasontbijt op onze school plaats. In veel groepen hebben de kinderen een ontbijt voor een klasgenoot klaargemaakt en dit mooi verpakt. In groep 4a zijn foto's gemaakt van dit gezellige ontbijt.

Kunstkipjes van groep 7-8b. Een paaskipje, maar toch anders.

Groep 1-2d heeft met hulp van verschillende ouders en oma's leren borduren.

Groep 6b is voor het project Toekomst naar het Continium in Kerkrade geweest. Alle leerlingen hebben een eigen robotinsect mogen bouwen en hebben een bezoek gebracht aan het interactieve museum.

Deel 4 van een impressie van de tussenschoolse opvang.

Een aantal leerlingen uit de groepen 7 en 8 heeft meegedaan aan het schoolhandbaltoernooi.

Groep 5a is voor het project Toekomst naar het Continium in Kerkrade geweest. Alle leerlingen hebben een eigen robotinsect mogen bouwen. Vervolgens hebben ze ook een speurtocht door het museum gelopen en nog even mogen bouwen in World of Bricks.

Deel 3 van een impressie van de tussenschoolse opvang.

Deel 2 van een impressie van de tussenschoolse opvang.

Foto's van de carnavalsviering.

Prinsenproclamatie groepen 5 t/m 8: gefeliciteerd Prins Jayden en Prinses Ilse!

Prinsenproclamatie groepen 1 t/m 4: gefeliciteerd Prins Sam en Prinses Laurie!

Groepen 8 mochten een dag meelopen op Brandenberg. Op deze manier hebben de leerlingen al een beetje 'kunnen proeven' aan het onderwijs na dit schooljaar.

Afgelopen zondag 21 januari werd de 54e Abdijcross gehouden. Onze school verscheen dit jaar met maar liefst 80 leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 aan de start.

Een aantal foto's van de tussenschoolse opvang.

Demonstratie MadScience groepen 1 t/m 4

Verschillende groepen hebben na de kerstvakantie tijdens de gymles een bootcamp gehouden. Uit betrouwbare bron weten we dat een aantal leerlingen met spierpijn heeft rondgelopen de dag erna... Van groep 4a zijn foto's gemaakt.

In de groepen 1 t/m 8 hebben we het Zonnewendefeest gevierd. In alle groepen is er voor lekkere hapjes gezorgd: het zag er allemaal geweldig lekker uit!

Donderdag 21 december was het een gezellige boel op onze school. Alle leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 namen deel aan allerlei workshops en activiteiten die door de hele school verspreid waren.

Groep 1/2d heeft deze week zelf wafels gebakken.

OBS Harlekijn had veel inschrijvingen voor de naschoolse Mad Science lessen. Groep 4a kreeg daarom een extra les aangeboden, waar de leerlingen aan de slag gingen met 'chemische stoffen'.

Groep 7-8b is al helemaal in kerststemming. De leerlingen hebben kerstschilderijtjes gemaakt.

Een overzicht van het bezoek van de Sint aan onze school.

Groep 6b heeft zelf Sinterklaas poppen gemaakt. Hiermee hebben ze een voorstelling gegeven aan groep 1-2b.

#BrightIdeasChallenge #GenerationDiscover Groep 7/8b gaat op zoek naar goede ideeën voor 3 werelduitdagingen: *iedereen toegang tot schone/betaalbare energie; *iedereen genoeg eten; *iedereen genoeg schoon drinkwater. Tot slot de Zoutwater-autorace. Rechtdoor rijden lukt nog niet zo goed...

Dat was toch wel even spannend: in je pyjama of Pietenpak in het donker naar school voor de Pietendisco. De groepen 1 t/m 4 hebben flink gesprongen en gedanst. Een aantal Pieten heeft ook nog een uurtje op de dansvloer gestaan. Na een uurtje swingen, zat de disco er helaas weer op...

Groep 4a heeft Pietengymles gehad. Behalve allerlei balanceer- en klimoefeningen, moesten er ook pakjes bezorgd worden in de schoorsteen.

Pietenochtend van groep 1/2a.

Pietenochtend van groep 1/2b.

Pietenochtend van groep 1/2c.

Pietenochtend van groep 1/2d.

Pietenochtend van groep 4a.

Pietenochtend van groep 4b.

Tidde Otten uit groep 1/2D heeft voor een sponsorloop van KIKA het meeste geld ingezameld. Als beloning kwamen twee spelers van Roda JC (Jannes Vansteenkiste en Nicky Souren) op bezoek in groep 1/2D.

Groep 5a is bezig met een blok over het menselijk lichaam (botten) en EHBO. De vader en oma van Maarten Verduin uit groep 4a hebben een gastles over EHBO verzorgd in groep 5a.

In groep 1/2d werd een hele gezellige spelletjesochtend gehouden.

Groep 4a loopt de herfstwandeling

Groep 1-2d heeft de herfstwandeling gelopen.