Kosten TSO

Kosten Tussenschoolse Opvang
De kosten per kind per keer overblijven bedragen € 1,75. Dit geldt zowel voor kinderen die gebruik maken van de schoollunch als voor kinderen die lunch van thuis meenemen.

Tussenschoolse opvang is een dienst die school aanbiedt. Ouders mogen er wel of niet gebruik van maken. School mag dan ook een vergoeding voor het overblijven vragen. In het gevraagde bedrag zit alles versleuteld; van gezonde voeding, begeleiding tijdens de TSO, aanbod activiteiten onder professionele begeleiding inclusief aanschaf benodigde materialen.

Overgangsjaar tot april 2023
Als zijnde één van de vier pilot GBT scholen mogen we in het overgangsjaar met schoollunch €1, – overblijfvergoeding vragen. Dit betekent dat we pas vanaf april 2023 € 1,75 zullen vragen.

Overblijfmuntjes
Als een kind overblijft, moet het een overblijfmuntje inleveren bij de leerkracht. De muntjes zijn op maandag- dinsdag- en woensdagochtend van 8.15 uur tot 8.45 uur te koop op school. Dit kan op het voorplein van school bij het raam van de teamkamer.

Tegemoetkoming in de overblijfkosten door stichting Leergeld
In het kader van kansengelijkheid, vinden we het als school belangrijk dat elk kind moet kunnen overblijven. Daarbij hoort uiteraard ook dat ze moeten kunnen deelnemen aan de activiteiten en de lunch van de Gezonde Basisschool van de Toekomst. Tegemoetkoming in de overblijfkosten door stichting Leergeld is daarom mogelijk. Kijk hiervoor op www.stichtingleergeldparkstad.nl

Daarnaast zijn er ook nog andere oplossingen op maat mogelijk. Maak hiervoor altijd een afspraak met de directie van school.

Volgende pagina: Vragen?