Isy schoolnieuws

In 2013 is onze school gestart met het programma Isy Schoolnieuws. Door middel van dit programma wordt u via uw mail op de hoogte gehouden van nieuws voor uw kind, mededelingen, brieven en uitnodigingen voor oudergesprekken. Er zullen dus minder papieren brieven mee naar huis gaan. Inschrijven is dus belangrijk, anders mist u informatie van school.

De site van OBS Harlekijn wordt nu ook minder vaak bijgewerkt, omdat veel actueel nieuws via Isy wordt gemeld.

Iedere leerling van onze school ontvangt een brief, met daarin een persoonlijke inlogcode voor de ouder(s)/verzorger(s), mee naar huis. In deze brief staat beschreven hoe u zich kan inschrijven voor Isy Schoolnieuws.
Als er een mededeling is voor één bepaalde groep, zullen alleen de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit die groep een bericht krijgen. Zo kan een leerkracht een korte mededeling of oproep doen.

Om deze informatie te ontvangen, is het noodzakelijk dat u zich eenmalig registreert op http://obsharlekijn.net.isy-school.nl/registreren.
Indien gewenst (denk bijvoorbeeld aan gescheiden ouders) kan de unieke leerling code door meerdere ontvangers gebruikt worden. Doorloop dan alle stappen opnieuw met telkens het gewenste e-mailadres en gebruik dezelfde registratiecodes. 

Belangrijk: de verantwoordelijkheid voor het ontvangen van nieuws ligt bij de ouders.
Zorg ervoor dat bij gescheiden ouders, beide ouders zich registreren. Als u geen code heeft, kunt u dit kenbaar maken bij de administratie. De ICT-er zal dan binnen een paar dagen een nieuwe brief klaarleggen met daarin de registratiecode.

Als u wilt weten hoe Isy Schoolnieuws werkt of eruit ziet, kunt u deze handleiding bekijken.