Overblijven

 

Het overblijven staat sinds november 2015 in het teken van de beweegschool (voor informatie over OBS Harlekijn als beweegschool zie het kopje beweegschool op deze site).

De activiteiten tijdens het overblijven worden begeleid door pedagogisch medewerkers van kinderopvang Humanitas en een groep overblijfouders. Al onze overblijfouders volgen een cursus (of hebben een cursus gevolgd) waardoor de kwaliteit van het overblijven nog verder toeneemt.

Voor het overblijven wordt een overblijfvergoeding gevraagd in de vorm van muntjes.
De muntjes zijn op maandag- dinsdag- en woensdagochtend van 8.15-8.45 uur te koop op school. Dit kan op het voorplein van school bij het raam van de teamkamer. Eén munt kost € 1,- per stuk.

De overblijfmuntjes worden aan het begin van de overblijfpauze door de overblijfouders opgehaald. Mocht uw kind het muntje om wat voor reden dan ook niet bij zich hebben, dan krijgt het een kort herinneringsbriefje mee naar huis. Het vergeten muntje kan dan de volgende dag alsnog ingeleverd worden.

Heeft uw vragen over het overblijven dan kunt u altijd terecht bij één van de coördinatoren Ivo Robertz en Diana Vaessen.

 

Als ouder heeft u niet altijd een beeld van de activiteiten van de tussenschoolse opvang (TSO). Daarom zullen we regelmatig met nieuwe foto’s komen van de verschillende activiteiten die georganiseerd worden tijdens de TSO. 

Album TSO mei 2018

 

Album TSO  mei 2018, Free Running groepen 5

 


Album TSO april 2018

 


Album TSO maart 2018 (deel 2)

Album TSO maart 2018

 

Album TSO februari 2018

 

Album TSO januari 2018