Schoolmaatschappelijk werk

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Sanne Panis en ik werk als maatschappelijk werkster bij welzijnsorganisatie Welsun in Landgraaf.

Als maatschappelijk werkster help ik burgers in Landgraaf met psychosociale problemen, waarbij het versterken van de eigen kracht en zelfredzaamheid voorop staat. De vragen en/of zorgen kunnen gaan over onder andere: financiën, het individu, gezin, de opvoeding, ontwikkeling van het kind, scheiding en/of andere ingrijpende gebeurtenissen. Ik werk met jong en oud.

Ik ben actief binnen twee basisscholen in Landgraaf en ook op het Brandenbergcollege in Landgraaf. Hier werk ik met kinderen, maar ook met ouders, leerkrachten, leerlingbegeleiders, zorgcoördinatoren. intern begeleiders en externe hulpverleners.

Ik voer dus zowel gesprekken met kinderen wanneer zij vragen, zorgen, problemen hebben, als ook met de ouder(s). Omdat kinderen minderjarig zijn is het belangrijk en noodzakelijk dat ouders geïnformeerd zijn.

Mochten er dus vragen en/of zorgen zijn in de thuissituatie waarbij ondersteuning gewenst is, dan kan er contact met mij worden opgenomen. Dat kan via de intern begeleider, de leerkracht of via het algemene nummer van Welsun 045-5323636.

Met vriendelijke groet,

Sanne Panis

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details